Ce metode de plată am la dispoziție?
Maria avatar
Scris de Maria
Actualizat cu mai mult de o săptămână în urmă

MERO îți pune la dispoziție 2 metode de plată.

1. Plata cu cardul - click pe https://pro.mero.ro/abonament - Vezi detalii plată - pentru a vedea pagina Abonament și facturare și a face plata.

2. Plata prin factură - în pagina Abonament și facturare (https://pro.mero.ro/abonament) - click pe Alternative de plată - click pe Transfer bancar sau numerar - click pe Descarcă factura proformă.

Plata cu cardul

- click pe https://pro.mero.ro/abonament - Vezi detalii plată - pentru a vedea pagina Abonament și facturare și a face plata.

- o poți face o dată, după care aceasta se va efectua automat în următoarea lună, păstrând datele cardului tău în pagina de Abonament (tranzacția este sigură și nu se vor efectua alte plăți decât cele programate în abonamentul tău)

- dacă nu vrei ca plata să se facă automat în luna următoare, poți dezactiva această opțiune prin click pe linkul Anulează plata automată din pagina Abonament

Plata prin factură

- în pagina Abonament și facturare (https://pro.mero.ro/abonament) - click pe Alternative de plată - click pe Transfer bancar sau numerar - click pe Descarcă factura proformă.

- în fiecare lună, înainte de expirarea abonamentului tău MERO, va fi emisa factura cu valoarea de achitat pentru luna următoare


- alege metoda de plata prin Transfer bancar, care se deschide la click pe Alternative de plată din pagina de Abonament

- descarcă factura în format PDF și fă plata prin transfer bancar sau fizic la o instituție bancară preferată de tine


- fă o poză chitanței și trimite dovada plății înainte de data de expirare a abonamentului pe chat, dând click pe Încarcă dovada plății sau pe adresa de email contact@mero.ro

Vezi aici detalii despre cum se calculează valoarea facturii pentru abonamentul tău.

Ați primit răspuns la întrebare?