Direct la conținutul principal
Toate colecțiileMERO pentru ProfesioniștiServicii
Cum editez Serviciile pentru ca acestea să fie adaptate fiecărui profesionist din salon?
Cum editez Serviciile pentru ca acestea să fie adaptate fiecărui profesionist din salon?
Maria avatar
Scris de Maria
Actualizat cu mai mult de o săptămână în urmă

Fiecare serviciu poate fi personalizat atât la nivel de cont cât și la nivel de profesionist.

La adăugarea unui serviciu nou, sau editarea unui serviciu existent ai la dispoziție o serie de setări necesare care să te ajute să îți desfășori activitatea în mod optim:

Culoarea serviciului va fi culoarea cu care serviciul va fi afișat în calendarul contului. Astfel poți diferenția vizual serviciile pe care le oferi.

Durata serviciului va fi afișată clienților tăi, pentru ca aceștia să știe cât timp să își aloce în propriul calendar pentru această activitate. În același timp, pe baza duratei va fi blocată perioada din calendarul tău atunci când un serviciu este programat.

Disponibilitatea serviciului poate fi setată astfel ca serviciul poate fi oferit doar în anumite zile din săptămână, în funcție de modul în care un profesionist lucrează, sau cum este aparatura necesară liberă.

Prețul serviciului poate fi setat ca fix, variabil (vei alege un interval de preț) sau ascuns. Astfel vei avea flexibilitate la setarea valorii serviciului pe care îl oferi. Vezi mai multe detalii aici.

Confirmare manuală programări îți permite să alegi dacă serviciul programat are nevoie de confirmare din partea ta, sau poate fi adăugat în calendarul tău în mod automat. Vezi mai multe detalii aici.

Serviciu disponibil pentru programări îți permite să faci serviciul public, astfel încât acesta să poată fi găsit în lista de servicii de către clienții tăi sau nu.

Profesioniștii care pot oferi serviciul setat pot fi aleși direct din această pagină, astfel la nivelul contului ai controlul asupra specialiștilor din salonul tău care pot oferi un anumit serviciu sau care nu ar trebui să îl ofere.

Salvează modificările.

Adăugarea/Editarea unui serviciu la nivel de Cont

Personalizarea unui serviciu la nivel de Profesionist - prin bifarea opțiunii Setări Individuale

Ați primit răspuns la întrebare?