Da, clienții tăi pot să anuleze programarea, direct din contul lor.

Poți schimba setările referitoare la posibilitatea de anulare a programării din Contul tău -> Setări programări -> Limită anulare programări (poți alege de la 1 oră până la 24 de ore înainte de ora efectivă a programării).

Ai găsit răspunsul căutat?