Confirmarea programărilor este opțională, pentru un cont MERO abonat.

Pentru conturile în perioada de testare, confirmarea programărilor este activă, astfel că fiecare programare adăugată trebuie gestionată manual.

Atunci când opțiunea Confirmare manuală este activă - e nevoie să gestionezi (aprobi/refuzi) programările efectuate de către clienții tăi pentru serviciul pentru care ai ales această setare.

Când un client își va face o programare pentru serviciul a cărui Confirmare manuală este activă, vei primi o notificare și vei putea Aproba sau Anula programarea.

Atunci când opțiunea Confirmare manuală este dezactivată - NU e nevoie să gestionezi (aprobi/refuzi) programările efectuate de către clienții tăi pentru serviciul pentru care ai ales această setare.

Programările, în acest caz vor fi adăugate direct în calendarul tău pentru a fi onorate atunci când sunt programate, astfel tu ai timp să primești clienții și să te ocupi de afacerea ta.

Opțiunea de Confirmare manuală poate fi setată:

  • la nivelul paginii - din Contul meu - Servicii - Editează serviciu

  • la nivel profesionist - din Contul meu - Profesioniști - Profesionist - Personalizare servicii - Editează serviciu - Setări individuale

Ai găsit răspunsul căutat?