Adăugă notițe pentru programare și/sau client atunci când ai nevoie de informații suplimentare.

Notițele pentru fiecare client pot fi adăugate direct pe cardul clientului și sunt vizibile oricând ai nevoie să le accesezi, doar pentru tine ca profesionist. Clientul tău nu are acces la notițe.

Pentru a adăuga o notiță, deschide pagina de detalii client din Contul meu - Clienți:

Alege clientul pentru care dorești să adaugi notița, apoi click pe "Notițe" și pe "Adaugă notiță". Completează detaliile.

Adaugă oricâte notițe dorești sau șterge-le/editează-le din meniul cu 3 puncte "..." atunci când ai nevoie. Acestea rămân salvate pe cardul clientului tău pentru a putea fi accesate oricând.

Ai găsit răspunsul căutat?