Din păcate poți avea parte de clienți neserioși pentru care ulterior preferi să nu mai prestezi servicii.

Dacă vrei ca un client să nu își mai facă programări poți să îi blochezi accesul la serviciile tale.

Pentru a bloca un client de la a-și mai face programări e necesară parcurgerea pașilor următori:

  1. Alege Clienți din meniu

2. Alege clientul pe care dorești să-l restricționezi de la a-și mai face programări la salonul tău.

3. Click pe butonul < - > pentru a bloca

Prin alegerea opțiunii de blocare, clientul respectiv nu va mai avea posibiitatea de a face noi programări la vreunul dintre serviciile oferite de tine, până în momentul în care vei debifa butonul de blocare.

Clientul va primi urmatorul tip de mesaj.

Ai găsit răspunsul căutat?